House of Talent

Begeleiding crew

Als de productie van een programma begint, dan breekt een spannende tijd aan… Er moet worden samengewerkt én gepresteerd om te komen tot een fantastisch eindresultaat. Wij begeleiden crews al meer dan 10 jaar bij hun productie.

Vanuit onze ruime ervaring en dankzij ons uitgebreide netwerk kan Mind Work Broadcasting de crew van een programma uitstekend begeleiden. Zo brengen we problemen vroegtijdig in kaart en begeleiden we de crewmedewerkers bij de moeilijkheden die ze hierbij tegen kunnen komen. Dit creëert een sterker team voor een productief eindresultaat.

Begeleiding cast

Een professionele begeleiding van de cast kan een heleboel werk én zorgen uit handen nemen. Met onze gepassioneerde en betrokken aanpak ondersteunen wij de cast van televisieprogramma’s (van reality tot drama) bij diverse problemen die zij gedurende de opnames ervaren.

Samen met onze klanten en afhankelijk van het programma bekijken we of een standaard of op maat gemaakte aanpak het meest efficiënt is. Zo is de cast optimaal bewapend tegen persoonlijke uitdagingen en die van het programma.

Nazorg

De deelname van kandidaten aan een programma? Het zien van de uitzendingen op televisie? Of het lezen van de reacties van anderen op social media? De impact van deelname aan een programma wordt vaak onderschat. Daarom vinden wij het belangrijk om iedere kandidaat na deelname een nazorggesprek aan te bieden.

Een psycholoog bespreekt hierin met de kandidaat wat de ervaring is geweest, wat de huidige situatie is en welke zorg de kandidaat eventueel verder nog nodig heeft. Is er bijvoorbeeld intensievere klinische zorg nodig? Dan zullen wij de kandidaat doorverwijzen naar een gespecialiseerde instantie.