De Alleskunner

Begeleiding crew

Als de productie van een programma begint, dan breekt een spannende tijd aan… Er moet worden samengewerkt én gepresteerd om te komen tot een fantastisch eindresultaat. Wij begeleiden crews al meer dan 10 jaar bij hun productie.

Vanuit onze ruime ervaring en dankzij ons uitgebreide netwerk kan Mind Work Broadcasting de crew van een programma uitstekend begeleiden. Zo brengen we problemen vroegtijdig in kaart en begeleiden we de crewmedewerkers bij de moeilijkheden die ze hierbij tegen kunnen komen. Dit creëert een sterker team voor een productief eindresultaat.

Begeleiding cast

Een professionele begeleiding van de cast kan een heleboel werk én zorgen uit handen nemen. Met onze gepassioneerde en betrokken aanpak ondersteunen wij de cast van televisieprogramma’s (van reality tot drama) bij diverse problemen die zij gedurende de opnames ervaren.

Samen met onze klanten en afhankelijk van het programma bekijken we of een standaard of op maat gemaakte aanpak het meest efficiënt is. Zo is de cast optimaal bewapend tegen persoonlijke uitdagingen en die van het programma.